Szolgáltatások

n a Magyar Alföld egyik legszebb és leghíresebb borvidékét választotta pihenése helyéül. Ez a környezet a pihenni vágyókat megszabadítja a város kellemetlen levegőjétől és zajától, de az igényes embernek az otthoni kényelmét sem kell nélkülöznie. A megszokottól teljesen eltérő környezetben, ilyen feltételek mellett tud az ember igazán kikapcsolódni, relaxálni és feltöltődni.

5 db 2 ágyas klimatizált és fűthető, fürdőszobás, igényesen berendezett szobáit baráti társaságok, üzleti tárgyalások partneri találkozói részére ajánljuk. A házhoz igényes összhangban berendezett nappali, társalgó és reggeliző, 40 fő befogadására alkalmas étkező, bár helyiség, valamint szauna, jakuzzi, konditerem és nagy borospince tartozik.

Svédasztalos reggeli igényelhető, az ebéd és vacsora a szomszédos Vándortanya Étteremben kerül felszolgálásra (A bokrosi vincellér udvarház ételajánlata PDF-ben...).

Helyben borkóstolásra, kemencében és roston sült, valamint szabadtéri, bográcsban főzött magyaros ételek elkészítésére invitáljuk vendégeinket.

Az aktív pihenésre vágyók választhatnak a horgászat, a csónakázás, a kerékpározás és a lovastúrák között. Gyermekeknek állatsimogatásra van lehetőség.

Fizetős szolgáltatásaink: csónakbérlés, horgász felszerelés bérlése, szauna+pezsgőkád, klímahasználat